tisdag 7 december 2010

Pressrelease 2010-12-07: Bästa bokningsläget någonsin i Branäs!

Trots fjolårets rekordsäsong ligger Branäs bokningar bättre än tidigare. Hela 60 procent av hela säsongen är redan uppbokad.

-Suget efter skidåkning hos barnfamiljer är stort i år också. Vi har redan bokat vårt boende till 60 procent, vilket är mer än samma period förra året. Förhoppningsvis håller bokningarna i sig över jul och in i januari som vanligt, berättar Anders Kjällström VD, Branäs Fritidscenter AB.

 

Snöläget är också bättre än på länge. Kylan har verkligen tagit ett grepp om norra Värmland. Detta gör att snökanonerna kan spruta dygnet runt. De senaste dagarna har det dessutom kommit en hel del natursnö som gör att den där riktiga vinterkänslan infinner sig. Amundsbacken är redan flitigt använd av helggäster och i veckan utbildas nya skidlärare från hela Sverige här.

 

Nya liften står på plats i området Grönland och inredare Marie-Lovise Kulläng gör de sista justeringarna i nya restaurangen och värmestugan, Logen, på Branäsberget.

 

-Alla tapeter är på plats, möblerna har kommit och köket håller på att utrustas. Jag tror att det här kommer att bli ett toppenställe för alla gäster. Det har länge efterfrågats en värmestuga på toppen och vad kan vara bättre än att slå ihop det med en restaurang och pizzeria, berättar Anders.

 

Branäs satsar också på att bygga fler pulkabackar i dalen och på toppen. Denna satsning är för att barnen skall kunna ha kul i anslutning till stugbyn men också för att det inte skall uppstå olyckor i backarna dag- eller kvällstid.

 

-Det första barn gör när de kommer är att ta fram pulkan medan föräldrarna packar ur bilen. Då är det jätteviktigt att det finns pulkabackar att hålla till i, säger Anders.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar